Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bracelets for Breakfast at Tiffany’s

Door Angelique op 09.04.2014

Tiffany & Co, die secret dream van elk meisje: classy jewels in a little blue box! Ontdek Atlas, de nieuwe collectie die het 177-jarige bestaan van de prinses onder de juwelenmerken op een nog hoger niveau plaatst!

De focus ligt op de signature Romeinse cijfers, die symbool staan voor power en freedom. Maar, of course blijft elk stuk elegant en verfijnd. Stijl wordt tot de essentie gebracht en elk stuk geeft je een glorious en graceful gevoel! Ieder juweel vertelt een eigen verhaal, maar ... when looking at Tiffany & Co kan je het beter een sprookje noemen!

Ook integere, grafische elementen met een crispy patroon vallen op. De inspiratie was dan ook de grote Atlas klok in New York. Zelfs hun inspirations zijn dus classy!

Tiffany & Co is een international design house met een zeer hoge standaard wat betreft kwaliteit en vakmanschap. Ze spelen met de Atlas klok, daily life desires, dromen en futurisme.

Dit jewelry merk is in ieder geval tijdloos, want de elegante bangles, hangertjes, bracelets, ringen en kettingen zijn gehuld in 18 karaat geel, wit of roos goud en zelfs in het sterling zilver en titanium.

Shine bright met Tiffany & Co en kies voor tijdloze elegantie! Belmodo kreeg in sneak preview foto's te zien van de styling sessie in NY met niemand minder dan Jessica Biel, model Karen Elson en celebrity stylist Estee Stanley. LOVED IT!

Beschikbaar in de boetiek in Brussel, Waterloolaan 66.

Foto's © Tiffany & Co.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded