Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Van Londen naar Parijs met Etam

Door Angelique op 08.04.2014

Liberty London brengt de Oxford Street style over naar Parijs, hoofdstad van de romantiek en de haute couture. Etam lanceert immers een capsulecollectie met zomerse invloeden van het Britse merk.

Oh yes, London en Paris in 1 collectie is een droomcombinatie. Poederkleurtjes, bright pink, irisblauwe en zongele florals waaien over de kledingstukken en zorgen voor een instant summer desire!

Bien sûr, florals zijn niet echt nieuw, maar deze collab zorgt wel voor een wervelwind van stuifmeel op je outfits die je niet zomaar overal ziet! Van playsuits tot swimwear en shortjes: allemaal gehuld in magentaroze, zonnebloemgeel en rozenrode bloementapijtjes.

Natalia Vodianova’s - al sinds 2009 the face of Etam - inspiratie voor de swimwear collectie kwam uit het exotische Peru. Daarom zijn veel setjes ook afgewerkt met veren en parels in onverwachte kleurencombi's! Ook sommige topjes zijn verkrijgbaar in zowel een triangle vorm als bandeau en strapless!

Vanaf woensdag 30 april 2014 vind je deze ethnic-inspired setjes in de Etam stores! Je kan alvast een sneak-peek nemen op www.etam.com.

Top photo © Pinterest.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded