Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Peaches Geldof: A tribute

Door Michael op 08.04.2014

Peaches Honeyblossom Geldof werd gisteren op 25-jarige leeftijd dood aangetroffen in haar huis in Kent. De doodsoorzaak is echter nog niet duidelijk.

Peaches raakte vooral bekend als dochter van muziekfenomeen Bob Geldof en presentatrice Paula Yates, die in 2000 overleed aan een overdosis, alsook het zusje van Pixie Geldof

De Engelse journaliste, columniste, televisiepresentatrice en model leefde the rich and famous life en vertoefde vaak in fashionable kringen.

Zo schreef ze artikels voor o.a. Elle Girl, Cleo Australia, The Daily Telegraph en The Guardian en dit op een zeer jonge leeftijd. De Londense it-girl presenteerde in 2005 ook haar eigen realityshow; 'Peaches Geldof: Teenage Mind' en 'Peaches Geldof: Teen America'.

In september 2007 maakte ze haar debuut op de catwalk tijdens London Fashion Week.

Peaches stond bekend om haar uitgesproken mening over de meest uiteenlopende topics, maar kwam zelf in opspraak na het verschijnen van een reeks naaktfoto's en beschuldigingen van druggebruik, die ze alsnog ontkende! 

In 2011 vond ze uiteindelijk haar geluk met rocker Thomas Cohen en kreeg het koppel 2 zoontjes: Astala Dylan Willow en Phaedra Bloom Forever. Een Geldof zou een Geldof niet zijn, moest de naam niet ietwat vreemd klinken, kwestie van de familietraditie in ere te houden. 


Peaches met zoontje Astala Dylan Willow.

Toen het nieuws bekend raakte van de plotse dood, heerste er een onmiddelijke golf van verdriet op verschillende social media. Lilly Allen tweette: ‘My thoughts are with the Geldof’s at this awful time. I hope they get to grieve in peace. Peaches, rest in peace gorgeous girl.’

Papa Geldof betoog zijn liefde en intens verdriet met volgende woorden: ‘She was the wildest, funniest, cleverest, wittiest and the most bonkers of us all’.

Haar laatste tweet, geposted op zondag, was een foto van haarzelf als baby en haar mama samen.

Ons hart gaat uit naar familie en vrienden van Peaches, may she rest in peace.

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded