Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Senso is de naam!

Door Bieke op 07.04.2014

Met de slippertrend voor deze zomer lijkt het mij leuk een nieuw shoe label aan jullie Belmodo loversss voor te stellen!

Senso is the name… een Australian based footwear brand, dat stilletjes wereldwijde naambekendheid aan het verkrijgen is.

Het (nu nog) kleinschalig familiebedrijf is hardwerkend en heeft een ongeloofelijke work-ethic! Het continu zoeken naar inspiratie vertaalt zich in hun ontwerpen, veranderend van seizoen tot seizoen.

Collecties kunnen ze nu nog op 1 hand tellen (maar daar komt ongetwijfeld sneeeel verandering in), 1 gericht op het ietwat ouder, meer fashion conservatieve publiek en de ander gericht op het jongere, meer fashion-forward publiek.

Het schoenenmerk kreeg een boost wanneer de eigenaars’ dochters een fris, jeugdig vertrouwen aan het label gaf, en daarmee een volledig nieuwe crowd aantrok.

De Senso style is geïnspireerd op de classics, maar toch telkens verwijzend naar het labels roots bestaande uit effortless fashion ease.

Focus voor high quality leather en sterke silhouetten zijn key. Modellen verschillen van flats tot ri-dic-u-lously high heels, telkens met een relaxed esthetiek en met een subtiele sense of luxury ofcourse!

Senso brengt schoenen met een duidelijk standpunt, een zekere edge, een touch of fun en een uitgesproken gevoel voor stijl. One-of-a-kind designs, that’s for sure!

Ook bekende fashion bloggers als Margharet Zang en Vanessa Hong bezwijken voor de vele Senso beauties, ongetwijfeld volgen er nog!

So ladies, als jullie net als ik een schoenverslaving hebben en duizelen bij de gedachte van een nieuw paar, neem dan zeker een kijkje op de webshop, want worldwide FREE shipping is a fact! Maaaaar let op voor een overvolle winkelkar … shop at your own risk!

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded