Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Life is a beautiful sport

Door Michael op 07.04.2014

Life is a beautiful sport is dé nieuwe belofte van Lacoste! Een belofte dat het luxe sport brand een heropleving van de beginwaarden oplevert.

Lacoste vindt zijn herkomst in een zoektocht naar authenticiteit, performance en elegantie, zowel op het veld als in het alledaagse leven.

Oprichter Réne Lacoste beschouwde sport niet enkel als een fysieke uitdaging, maar ook als een vastberadenheid, een verbintenis én met een welbepaalde panache.

Het leven is een sport, een uitdaging die boven alles moed vraagt, een fan-tas-tische speeltuin.. Een optimistische visie met diepgang is wat “Life is a beautiful sport” belichaamt.

De allereerste reclamevideo gemaakt voor Lacoste, "The Big Leap”, dient dan ook als metafoor voor de campagne en kan je hier alvast bekijken.

De short film toont een epic story over een man die zijn angsten overwint en zijn liefde niet langer verbergt voor de vrouw die hij lief heeft, resulterend in die 1st kiss

Het is een metaforische duik in het onbekende waar er no way back is en de uitkomst alleen kan worden bekomen wanneer de afstand tussen beiden overwonnen is. Message loud and clear als je het mij vraagt! 

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded