Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Good Looking with Optic at Home

Door Koen op 06.04.2014

Personal service is onmisbaar tegenwoordig en we love it als dingen aan huis geleverd worden; van Asos pakketjes tot pizza's en magazines. Optic at Home is een uniek concept dat actief is in Brussel, Waals- en Vlaams Brabant. Ze komen tot vlak voor je deur een brilmontuur leveren op jouw maat en voorkeur! See it and believe it!

Kim Vumi-Garroy werkte 12 jaar als gerante in een optiekzaak en vond het een very sad story dat klanten heel snel binnensprongen, soms zelfs vlak voor closing time en bijgevolg blindelings een montuurtje kozen. Soms zijn klanten ook simpelweg minder mobiel of zijn er mensen die tijdens hun lunchbreak met een smartphone in de hand supersnel een nieuwe bril komen scoren. Maar zulke taferelen wilde Kim dus niet meer zien! Ze zag het licht aan het einde van deze tunnel en lanceerde Optic at Home!


© Tanali.be

Goed zien is echt essentieel. Ok, nu zijn we nog young, wild, free en careless, maar op een dag zie je niet meer goed en dan is het too late. Het tijdsgebrek van de moderne mens mag geen excuus zijn volgens Kim Vuy-Garroy.

Zo ontstond Optic at Home, waarbij ze gepassioneerd door haar beroep, met liefde en zorg, haar klanten helpt aan huis. Je maakt een afspraak en vervolgens komt deze cheerful optieker on the move je bezoeken in Brussel of Brabant met een grote koffer vol monturen

Deze koffer, of beter gezegd schatkist, is gevuld met high quality monturen, van zowel goedkopere als duurdere exemplaren. Ze brengt brillen mee van o.a. Italia Independent, Emporio Armani, Ray-Ban en Dolce & Gabbana. En ook Belgische brillen zijn een specialisatie van deze delivery optician! Duurder dan in de winkel denk je? Nee hoor, de verplaatsing en de correctie van de glazen is zelfs gratis

Dus take your timeseize the day en bekijk het leven rooskleurig met de perfecte bril! Reserveren kan via de website.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded