Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Maison Minnie Mouse at MoMu

Door Koen op 05.04.2014

Woensdag 2 april gingen vele kinderdromen opnieuw in vervulling, waaaaant Disney organiseerde in het Modemuseum van Antwerpen ‘Maison Minnie Mouse’!! Je las er on-ge-twijf-eld al iets over in het Maison Minnie Mouse artikel dat eerder al verschenen is op Belmodo! 

Een feestgebeuren met niets anders dan shiny, happy well-dressed people and lots of yummie food and delicious cocktails!

De feestelijke avond stond vol-le-dig in het teken van Miss Minnie Mouse en haar rol als muze en mode-icoon van de wonderlijke wereld van Disney, waar volwassenen kind blijven!

Voor de gelegenheid werden 5 gloednieuwe Minnie Mouse silhouetten ontworpen door jonge, talentvolle designers: Minju Kim, KRJST, Emmanuelle Lebas, Doriane Van Overeem en Damien Ravn.

Met Maison Minnie Mouse wil Disney jonge modewolven een platform geven, opdat zij hun werk kunnen voorstellen aan het grote publiek!

Mickey Mouse’s love interest was uiteraard ook van de partij en vervulde haar rol als publiekslieveling meer dan geslaagd! Al glimlachend en zwierend met haar über-schattige polkadot rokje ging ze met menig fashionable peep op de foto!

Je kan de expo nog t.e.m. zaterdag 19 april 2014 bezoeken.

And remember: "Adults are only kids grown up, anywayyyyyyy."

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded