Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

House of Harlow 1960 breidt uit

Door Astrid op 05.04.2014

Nicole Richie: You love her or hate her maar ik blijf altijd fan! Van crazy Hollywood teen tot boho supermom, dit is nu eens een celeb waar ik nooit genoeg van zal krijgen.


Classic House of Harlow 1960

Toen Nicole in 2009 met haar eigen juwelenlijn uitkwam, was ik dan ook razend enthousiast. Coole ontwerpen, die trouwens best meevallen qua prijs! En als we nu nog eens horen dat het accessoirelabel House of Harlow 1960 ook zijn eigen kledij zal aanbieden, dan is deze Belmodo addict niet meer te houden.

In het verleden bracht het label al enkele afzonderlijke stukken uit, waarschijnlijk gewoon ‘om eens te proberen’. Maar deze collectie zal dus permanent deel uitmaken van House of Harlow 1960 én ook van de webshop natuurlijk. Het zal voornamelijk gaan om casual pieces gemaakt van katoen of zijde die geïnspireerd zijn op Nicole’s eigen stijl. En het toeval - ahum - wil dat deze collectie verkrijgbaar zal zijn just in time for Coachella. Die groene salopette wordt sowieso een hit op de festivalweide!

Nicole laat trouwens weten dat ze er nog lang geen genoeg van heeft:

"It’s exciting that House of Harlow 1960 is now one step closer to being a complete lifestyle brand."

Can’t wait!

Foto’s © Fashionista, House of Harlow 1960 & Nicole Richie’s Instagram

page loaded