Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Coureur du Monde II

Door Koen op 04.04.2014

Met de laatste trainingen achter de rug en de benen gladgeschoren zijn we alweer klaar voor de 98ste Ronde van Vlaanderen dit weekend. De spanning is te snijden, het wordt definitely een knallereditie en oké, we must admit, wij zitten gegarandeerd zondag allemaal aan ons scherm gekluisterd.

Ook dit jaar doen Wouter en Pieterjan Van Parys hun jasje uit en demarreren ze met een nieuwe Coureur du Monde SS2014 collectie. Geïnspireerd door de late 50's 70's, a.k.a. het gouden tijdperk van het wielrennen, brengen ze een limited serie aan kleurige polo shirts en T-shirts uit.

Het zijn de moderne details die deze polo’s zo uniek maken. Alle shirts hebben een signature voor- en backpocket met knoopjes en zijn 100% cotton made. Eddy, Gastone en Louison, elk shirt heeft zijn unieke naam en kan je verkrijgen in verschillende kleuren.

Het zwarte van Roubaix, het azuurblauwe van San Remo, het gele van Parijs. Dit is de ideale outfit om zondag te komen supporteren op de markt van Brugge. Who's in

Wie behaalt er dit jaar de overwinning? Waag een gokje via Twitter of de Coureur du Monde Facebookpagina en gebruik hashtags #coureurdumonde #rvv!

Coureur du Monde, absoluut een merk naar mijn hart! Wanna know more? Bezoek dan zeker de Coureur du Monde website waar je bovendien je eigen exemplaar online kan scoren.

Good to know: dit jaar bestaat Coureur du Monde 2 jaar en dat vieren ze met een Soiré Belge in de Amsterdamse conceptstore 290sqm

Met medewerking van Inga Lenaerts.

page loaded