Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shoe (i)cons

Door Koen op 03.04.2014

Hebben de pumps in je kleerkast plaats moeten ruimen voor sneakers in alle soorten kleurtjes? Ben je het beu om te klungelen op kasseien met je stiletto's en ga je volledig voor comfort? Kijk dan zeker eens naar de nieuwe collectie Cons van Converse

De Cons Collectie van Converse brengt verschillende subculturen samen. De sneakerlijn wordt beïnvloed door muziek, kunst, street style en skate. Dit seizoen geeft Converse een nieuwe twist aan the iconic silhouette

De SS2014 Cons collectie geeft de schoenen een sunny make-over met coole details en kleurtjes die geïnspireerd zijn door sport. Daarnaast blijven de klassiekers als zwart en grijs beschikbaar voor wie liever niet te veel aandacht met haar voeten wil delen

Neem zeker eens een kijkje op de website van Converse om de hele nieuwe collectie te bekijken en je favoriete exemplaar (of exemplaren) te bestellen. Let the sneaker search begin

Foto's © Converse.

Met medewerking van Catherine Heijens. 

page loaded