Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

PrimaDonna Bella Donna

Door Angelique op 03.04.2014

Deze zomer presenteert het designteam van PrimaDonna de hotste swimwear trends en meest flatterende snits voor vrouwen met mooie rondingen.

Al meer dan 148 jaar ontwerpt PrimaDonna perfect zittende luxelingerie voor natuurlijk gevormde vrouwen met een cupmaatje meer, met nu als kers op de taart: een eigen swimwear collectie!

Breed, smal, gekleurd of zwart-wit: streepjes zijn hot! In een 1ste serie ‘Punch’ creëren ze een tijdloze en chique look én accentueren ze je lichaam precies op de juiste plaats.

Grafische prints ogen modern en chique in de ‘Copa Cobana’ lijn en krijgen zelf een gesofisticeerde marinelook.

Tequila’ brengt de long hot summers van de 60's weer tot leven in een serie vol polkadots, fijne witte biesjes en schattige zakjes op de slipjes.

De gehaakte bikini’s zijn ook helemaal terug van weggeweest in de ‘Piña Colada’ serie, eigentijds en up-to-date gebracht in een funky violet of apple candy kleurtje!

Met ‘Sherry’ wordt de vrouwelijke vorm benadrukt door een subtiel lijnenspel in het teken van pure elegantie, dit in electric blue of sprankelend coral.

Cocktail’ geeft je meer zelfvertrouwen dan een elegant badpak met een prachtig silhouette en plus.

De lancering van de PrimaDonna swimwear collectie ging gepaard met een Swim Press Event waarbij de modellen letterlijk gingen pootje baden.

So for all you naturally shaped beauties out there, with PrimaDonna you’ll find your match made in heaven! PrimaDonna Bella Donna mij dunkt! 

 Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded