Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

March 23 x The Jane

Door Michael op 03.04.2014

Het nieuws van een nieuw toprestaurantje was al eerder gekend, op dinsdag 25 maart opende Sergio Hermans gloednieuwe pareltje "The Jane" haar deuren! Culinair Vlaanderen is alvast very excited en reservaties swingen de pan uit!


Foto door Diego Franssens.

Als trouwe fan van het schoenenmerk March 23 ontwierp Sergio Herman samen met Virginie Morobé de ideale lifestyle sneaker voor zijn voltallige team. Zowel het keuken- als het zaalpersoneel zal rondlopen op de March 23 sneaker, speciaal aangepast aan de werkomgeving. Zo heeft de sneaker voor het keukenpersoneel een extra anti-slip zool en is er als materiaal gekozen voor kwalitatief hoogwaardig leder. 

Variatie is key en zo kan het personeel kiezen uit een laag of hoog sneakermodel, what a luxury!  Als kers op de taart werden de schoenen gepersonaliseerd met het logo van The Jane

"Sergio is niet alleen een getalenteerde sterrenchef maar is ook iemand die een passie heeft voor kunst, mode en architectuur. The Jane is de verpersoonlijking van alles wat Sergio boeit. Ik ben zeer blij dat we deze samenwerking hebben kunnen realiseren. The Jane en March 23 vullen elkaar perfect aan: smaakvol en sophisticated met de juiste dosis rock-'n-roll." - aldus Virginie Morobé, drijvende kracht achter March 23 -

Sergio's passie voor food strekt ver uit tot de fashion wereld, met in het bijzonder sneakers. March 23 stelde de sterrenchef in de gelegenheid om voor al zijn medewerkers een exclusieve sneaker te stylen met als resultaat het unieke concept! Naast de perfecte pasvorm en de coole look, moesten de sneakers ook 'hufterproof' zijn, bestand tegen het hectische horecaleven! 

Een samenwerking mét smaak en liefde als je het mij vraagt!

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded