Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bring your own Cup

Door Angelique op 02.04.2014


Bodum.

Koffie- en theebars zijn tegenwoordig niet meer uit the big city life te denken.‘s Morgens een soy latte bij Starbucks, een afternoon drip coffee bij Caffènation of een zachte muntthee als het al te laat wordt voor de caffeïne kick... we all love it! Nu zijn er veel redenen waarom je zo’n travel mug moet hebben ... Not only zijn ze very stylish, ze houden je drankje bovendien hot en yummie!


Starbucks.

You can't sit with us

De explosie aan coffeebars is een feit, maar vaak zijn alle plaatsjes bezet! In de zomer komt iedereen zijn homemade lemonade op het terrasje drinken bij Barnini en daar sta je dan, met zo’n craving voor een bomvolle zaak. Tip: neem je mug mee, laat je favo drankje erin serveren en take it with you! Zo kan je ervan genieten in een park of wherever you like.


KeepCup online en bij Normo.

Eco-Friendly

We love the sun, maar de global warming is niet echt iets om trots op te zijn. Bedenk maar hoeveel van die kartonnen wegwerpbekertjes er dagelijks in de prullenmand belanden. Just imagine, de straten van New York alleen al lopen vol met drukke zakenmannen en fashion assistants met hun bekertjes fresh roasted coffee. Dan nog maar gezwegen over andere grootsteden. Laat je koffie serveren in een hippe re-usable cup en be conscious!


Douwe Egberts.

Take-away design

Stiekem is dit de echte reden: ze zijn super pretty. Je vindt tegenwoordig zoveel travel mugs dat de designers er werk van maken. Je vindt ze in metals, roos, zilver, met flower prints en alle kleuren van de regenboog. Instagram staat vol met foto’s van bloggers die bij het ontwaken hun laptop fotograferen met een pretty mug ernaast. En zeg nu zelf, werken gaat zoveel vlotter met de juiste fuel in een pretty mug, toch?


Primark.

Keep it hot

Travel in style met een kop die bovendien je drankje warmhoudt. ‘s Morgens zijn we vaak in zo’n rush dat we de koffie of thee thuislaten en koud laten worden tot we terug zijn. Nu kan je onderweg genieten van je morning drink. Mmm, the best way to wake up!


KeepCup online en bij Normo.

Cheap en cheerful

Ze zijn pretty en houden je cappucino's hot. Maar, the best part is the discount! Meestal geven koffiebars je korting op je drankje, als ze het in je meeneembeker mogen serveren. Score!

Keep it hot, cheap and cheerful met je drink on the road!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded