Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A Hollywood story

Door Tiany op 02.04.2014

Het Nederlandse modemerk SuperTrash gaat deze zomer voor een mix van surf en grunge gemengd met moderne Hollywood vibes. Als gezicht van de SS2014 campagne werd gekozen voor Dutchie Bregje Heinen, perfect choice if you ask me!

L.A. en met name de donkere wateren van de Stille Oceaan zijn het uitgangspunt voor de nieuwe collectie. Iconische elementen van de City of Angels, maar ook de retro, futuristische elementen uit de stad en het Latijns Amerikaanse verleden zijn de inspiratiebronnen voor de kleuren, materialen en prints. 

Denk daarbij aan vlijmscherpe silhouetten, taillored shapes, nonchalante lederen bikerlooks en sophisticated jurken met matching schoenen en accessoires. 

De ST collectie telt 5 thema’s van Back to the Future tot Dark Surfer, van Pirate Radio tot Mission Santa Cruz en de Modern Poet.

Elk vertegenwoordigen ze een aparte sfeer met key elementen als gelaagde en camo prints, gestroomlijnde snits, visgraatpatronen, neopreen looks, clean whites, fluffy mohair zomerbreisels en dit gecombineerd met Spaanse handwerktechnieken en afgewerkt met een sportieve touch

Gold with a touch of absinth green, purple haze en wit zijn essentiële hoogtepunten deze zomer! 

SuperTrash streeft naar een verfijning van de zomerse garderobe en neemt ons graag mee op sleeptouw in een retro, futuristische, latino Hollywood story ... Time to get carried away ladies!

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded