Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet The Makers by Lee Cooper: Belgian Edition

Door Michael op 01.04.2014

Herinner je je nog Lee Cooper's The Makers campagne last year? Dit jaar they see it much bigger want nu heeft elk land zijn eigen unieke campagne. Dat het legendarische jeansmerk altijd iets heeft gehad met muziek en kunst, weten we allemaal. 

Ook voor ons Belgische inspiring duo ging Lee Cooper bewust op zoek naar 2 creatieve persoonlijkheden die beiden nog redelijk nieuw zijn in de kunstwereld, maar very gepassioneerd door wat ze doen.

Nick Bal, een jonge meubelontwerper met typische no nonsense attitude combineert zijn huidige job met een eigen bedrijf dat hij net heeft opgestart. Nicks ruw ogende meubelen passen volledig binnen het Lee Cooper jeansplaatje. Aan het werk in zijn atelier, draagt hij altijd een jeans en hemd of T-shirt. Modebewust comfort boven alles!

Speciaal voor Lee Cooper The Makers ontwierp hij 9 unieke meubels. Goooood news, Belmodo lovers, want als je de Lee Cooper Facebookpagina liket, kan je elke week een uniek meubel ontworpen door Nick Bal winnen! Watch the video & get inspired!

"Ik kan mij herkennen in Lee Cooper. Ik ben iemand die constant denim draagt, voor, tijdens en na mijn werk" - aldus Nick Bal -

Ook de bijzonder avontuurlijke jonge kunstenares Charlotte De Cock sluit volledig aan met het The Makers concept. Buiten lange dagen in haar schilderatelier is ze part-time DJ en het geniale brein achter de Barefoot Festivals. Dankzij Lee Cooper kan ze bewijzen waar ze voor staat: de ultieme mix van muziek en kunst.

"Ik hou van jeans. Het heeft iets tijdloos. Ik ben niet het type dat telkens de nieuwste hypes achterna holt." - dixit Charlotte De Cock -

Spits de oren, want je maakt kans om een exclusief T-shirt met geschilderd hertdesigned by Charlotte De Cock te winnen! All you have to do is, like de Lee Cooper Facebookpagina!

De wedstrijden lopen van vandaag, dinsdag 1 april t.e.m. zaterdag 31 mei 2014, so hurry up Belmodo lovers!  

Met medewerking van Inga Lenaerts.

page loaded