Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lingerie voor prinsessen

Door Tiany op 01.04.2014

Welcome to the pop jungle van Princesse Tam Tam!

Ze betoveren ons met hun nieuwe collectie lingerie, swimwear en homewear. Van girly en sweet met baby blauwe onderbroekjes tot koraalkleurige topjes om in je tuin mee te chillen. Het lingeriemerk met veel allure neemt ons deze zomer mee naar een pop jungle vol kleurtjes en soft details.

Het merk toont al jaren hoe belangrijk het meest onzichtbare, maar essentiële deel van je outfit is. Misschien denk je: “niemand ziet het toch, so nobody cares”. Maar niets is minder waar. Geef nu toe, je voelt je toch duizend keer sexier in je outfit als je een super belle én comfortabel lingeriesetje aanhebt? Die extra dosis charisma en gevoel van vrouwelijkheid zullen je looks zeker beïnvloeden.

En besides that, of je nu een lief hebt of niet, het is heerlijk om jezelf een prinsesje te voelen als je een lingerielade aantreft vol mooie setjes die bovendien van high quality zijn!

Het merk heeft trouwens ook simpele, maar wondermooie bikini's. Als de zomer even hot wordt als de 1ste lentedagen, dan wordt het tijd om de hottie in jezelf naar buiten te lokken voor een bikini shopping bij Princesse Tam Tam! Ze accentueren je vrouwelijke schoonheid op een zeer elegante manier en zitten very comfy!

Ook de donkerblauwe pyjamapakjes doen je onmiddelijk als een hippe Française voelen die haar schoonheidsslaapje doet of gezellig in het salon haar glaasje wijn opdrinkt op een zaterdagavond. De pyjama’s met een hoge dosis elegance zijn alvast mooier dan die oude sponsor T-shirt die je nog in de kast had liggen!

Sleep and live like a royal met de comfortabele en übermooie lingerie en homewear van Princesse Tam Tam. 

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded