Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jump 4 joy: Marion Cotillard x Dior

Door Astrid op 31.03.2014

Dior en Marion Cotillard dat is als aardbeien en champagne: a match made in heaven! We kijken er dan ook niet van op dat we de Franse actrice nog maar eens te zien krijgen in de nieuwe campagne voor de Lady Dior-tassen. Meer nog: wij zijn helemaal zot van deze beelden!


Met wat hulp van een trampoline en van fotograaf Jean Baptiste Mondino straalt Cotillard zoals enkel zij dat kan. Allez, wie blijft er nu zo goed uitzien al springend? Let vooral op die voetjes! Ik zou ook een gat in de lucht springen als ik mocht starren in de nieuwe Lady Dior campagne hoor. Of het resultaat zo stijlvol zou zijn als dat van Marion Cotillard, dat zullen we waarschijnlijk nooit weten ...

Natuurlijk is de Française volledig in Dior  – van de hand van Raf Simons - gehuld en showt ze perfect de beroemde Lady Dior-tas.

Het bijhorende making of filmpje toont ons alleen maar meer über elegante beelden. Een paar bloopers had ik nu eerlijk gezegd wel kunnen appreciëren. Maar dat is niet ‘erg Marion Cotillard’. En al helemaal niet Dior!

Foto's © Dior

page loaded