Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Another perfect Adidas collab ft Farm Apparel

Door Lien op 30.03.2014

Ahh Adidas collaborations, ze zijn plotseling heel erg populair en lijken wel als narcisjes uit de grond te schieten (om in het lentethema te blijven). Eerst was er de superleuke samenwerking met Topshop, en nu is er alweer een nieuwe waar we kunnen voor sparen: Adidas Originals x Farm Apparel. Yummyyy!

De collectie bestaat uit 4 trendy prints: een soort bombastisch Indisch bloemenpatroon, stoere ananassen, toekans (zo cool toen wij nog kind waren) & voor de zachtere meisjes onder ons ook nog een aquarel bloemenprint. © Adidas Originals.

Het beste nieuws van allemaal? Je kan alle beschikbare items in alle 4 de prints scoren! Dus jazeker, er zijn Adidas sportschoenen met ananasprint, een shortje vol toekans, een crop top in bloemenprint mét Adidas logo, en ga zo maar door.

Echt, een bezoekje aan de fitness was nog nooit zo fashionable ...

Kan je al niet meer wachten om je eigen paar fancy dancing shoes aan te trekken of je witte melkflesjes te showen in zo'n hypercool shortje? Rep je dan als de bliksem naar de Adidas website and go spend your money girls ... Maar laat wel nog wat items in mijn maat over graag, thank youuuu!

page loaded