Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jay-Z Carter voor Belgische lens

Door Koen op 29.03.2014

Big news! Naar aanleiding van het 5-jarige partnerschap tussen de Zwitserse horlogemaker Hublot en sir Jay-Z Carter, mocht niemand minder dan de Belgische topfotograaf Kurt Stallaert de rapper voor zijn lens vastleggen.

Sinds hun vorige collab, heeft Jay-Z niets anders dan lof voor de Belg en dus was de beslissing snel gemaakt. Ons Belgenhartje just skipped a beat 

Kurt Stallaert leverde een meer dan geslaagd resultaat door niet alleen de kracht van het Zwitserse horloge merk te benadrukken, maar ook het luxueuze aspect extra in de verf te zetten!

De 'Shawn Carter by Hublot' serie wordt uitgebracht in een exclusief black ceramic en yellow gold versie, dit met een totaalwaarde tussen $ 17.900,- en $ 33.9000,-. Say whaaaaaaaat??! Duidelijk very very exclusive ... and expensive to say the least!!

Kurt Stallaert studeerde af aan de Antwerpse School voor Fotografie en kon meteen rekenen op tal van opdrachten bij nationale en internationale reclame-agentschappen als Duval-Guillaume en TBWA. Zijn werk is vooral tijdloos en met zijn eigen manier van fotograferen zorgde hij voor een sterke brand identity van o.a. Marie Jo, Nike, Sisley en Levis.

Met medewerking van Paulien Eerebout! 

page loaded