Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

O’Neill opent in Wijnegem

Door Koen op 28.03.2014

Surf brand O’Neill opent dit weekend een gloednieuwe shop in het Wijnegem Shopping Center. Hell yeah! Het is de 2de winkel in België waar je werkelijk de hele collectie kan vinden. 

Surf- & snowboardende boys en girls vertoeven niet alleen meer in hun eigen wereld, maar ze zijn steeds vaker ook terug te vinden in de muziek, fotografie, kunst en andere sporten. Deze winkel voorziet dan ook de volledige collectie waarbij de lifestyle vooral focust op leuke kledij voor elke dag en performance eerder technische stuks vertegenwoordigt. Adventure vormt de perfecte combo tussen beide; een technische jas die ook perfect past wanneer je door de stad trekt. Heerlijk!

Het houten huis van Jack O'Neill - op een klif in het Amerikaanse Santa Cruz - vormde de inspiratiebron voor het interieur van de shop. Oude foto’s in houten lijstjes worden gemixt met graphics op lichtbakken. Beelden van de allereerste wetsuit en de allereerste surfshop worden geprojecteerd, maar ook Jordy Smith (1 van de beste surfers van het moment) in action is er te zien.

Een bezoekje aan de O’Neill shop moet spannend zijn, een heuse beleving waarbij je O’Neill ziet, proeft en ruikt! Verwacht je dus aan veel beton, metaal en veeeel hout, om alles wat stoer en edgy te maken.

Heb je zin om de O’Neill vibe op te snuiven? Zak dan dit weekend zeker af naar Wijnegem Shopping Center waar paspoppen tot leven komen en vele verrassingen op het programma staan, met optredens van o.a. het creatief collectief Kapow en Jill Shaw!

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded