Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Legs in Leggings!

Door Bieke op 28.03.2014

"Just do it!" zegt Nike altijd, en so do weSunshine overload of rainshower op het weerbericht gespot? No excuses als het over work-outs gaat!


Nike bij Asos.com.

Niet alleen staan de marathons voor de deur, sportswear wordt steeds hipper! Believe me, de leggings van Nike doen heus niet onder voor de grote fashion brands


Shiny legging via Americanapparel.com.

En, hoe meer je rent, hoe meer leggings je nodig hebt, toch? Of, beloon jezelf na elk nieuw personal record met een fashionable item. We all know the quote: life is a catwalk.


Via Asos.com.

Maar no no, in dit geval is life a runway! Ze zijn er in alle maten en stoffen. Van simpel all black tot zwart met lederen details, prints all over your legs, glitters, et cetera.


Nike Gold Collection via Nike.com, Nike Stores in België en diverse sportwinkels.

Voor all-body of fitness workouts zijn katoenen leggings en shortjes prima. Maar, ben je van plan een long-run te doen tijdens het weekend en staat er een dosis zon op het menu? Dan kies je best voor een synthesisch stofje! Katoen houdt je zweet immers vast en zorgt dus niet persé voor fat, maar eerder leg burning. Pilates oefeningen of je yoga practice kunnen dan weer prima in een mooie fashioniable cotton legging!


Puma via Asos.com.

Still looking for an excuse? Just do it! Je kan je trouwens ook inschrijven voor de Antwerp Ten Miles, eind april. Een ideale reden om die nieuwe sportsgear aan te schaffen! Keep on running!


Via Americanapparel.com.

Trouwens, niemand heeft gezegd dat je zo'n hippe sportlegging niet gewoon als daily wear kan dragen, just saying!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded