Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Welkom Hilfiger Denim Gent

Door Tiany op 27.03.2014

Hilfiger vierde afgelopen week de opening van een nieuwe store in Gent. Ze zorgden voor de nodige rock & roll touch met Belgische electro-rock sensatie Compact Disk Dummies die met hun optreden zorgden voor de nodige vibe

De guestlist zelf was dan ook gevuld met namen als The Van Jets, radio host Sam De Bruyn en onze beloved bloggers als Emma Gelaude van MyFashionBlog, Elisabeth Ouni van APolaroidStory en Immi Abraham van Style4Guys. Yes, de nodige dosis rock glam was alvast geslaagd

De store zelf verkoopt de gloednieuwe collecties voor mannen en vrouwen én heeft zelfs de hele footwear- en accessoirelijn in huis. Tumbs up for Tommy, want de preppy maar edgy look die van het Hilfigermerk een classic maakt is omnipresent doorheen de collectie. Het interieur van de winkel matcht dan ook de American antique prep look, want het is vooral een blend van klassiek én modern.

Laten we eerlijk zijn, Hilfiger heeft welliswaar een lichtjes snobby imago, maar toch heeft het de nodige dosis edge en nonchalance. Om de collectie te verkopen in een pand met vintage invloeden en industriële accenten is dan ook zeker een plus.


Belmodo addict Angelique tijdens de store opening met Elke Sockeel van Fashion One!

Tommy Hilfiger heeft ondertussen maar liefst 1200 stores over de hele wereld, verspreid over maar liefst 90 landen. Daarbij zijn er ook de fancy flagship stores op de bekendste boulevards van onze aardbol, denk maar aan Fifth Avenue in New York, de Champs-Elysées in Parijs en Regent Street Londen. Dat wil natuurlijk maar 1 ding zeggen: Tommy Hilfiger is a classic!

Dus, heb je nood aan een vleugje preppy American glam met een little edgy touch? De Hilfiger Store in Gent is je place-to-be!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded