Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trend alert: Mirrored sunglasses

Door Lien op 27.03.2014

Some of your best memories are made in flipflops, en dus is het meer dan tijd voor de zomer! Akkoord, de temperaturen werken voorlopig nog niet helemaal mee, maar gelukkig komt de zon geregeld al eens tevoorschijn. En dat betekent dan natuurlijk maar 1 ding: zonnebrillenseizoen is finally here!

Is de belofte op de komst van beter weer voor jou nog niet genoeg om in een goede spirit te raken, dan maak ik je vast wel blij wanneer ik je vertel dat de laatste nieuwe trend op zonnebrillengebied de mirrored sunnies zijn. Neon galore, tsjakkaaa!


Foto © Songofstyle

Mirrored zonnebrillen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, gewone zonnebrillen met gespiegeld glas. Je kan er van buitenaf dus niet doorheen kijken (schaamteloos people watchen, iemand?) en het leukste van al is dat ze nu in steeds leukere kleurtjes beschikbaar zijn.

Terwijl ze vroeger enkel bestonden in zilver, vind je ze tegenwoordig ook in blauw, groen, oranje, rood, geel, roze, ... Enfin, you get the picture: ze bestaan vast ook in jouw lievelingskleur! En je vindt er 1 voor elke outfit die je in je kast hebt hangen. Hashtag weereennieuwexcuusomteshoppen!Foto's via © SincerelyJules.

Waar shop je de jouwe?

Als je net als ik helemaal overtuigd bent van deze nieuwe trend en je deze zomer koste wat het kost met een statement zonnebril op je neus wilt paraderen, let dan nu goed op! Want wij zochten speciaal voor jou uit waar je de leukste gespiegelde zonnebrillen scoort.

Shop shop shop away, my darlings!

1. Schildpadprint en oranje spiegelglazen: deze zonnebril van Kyme is er 1 om duimen en vingers bij af te likken! En goed nieuws ook, want Kyme verkoopt elk model in verschillende kleuren. Online te koop voor € 129,-. Een koopje voor zulk fashiongehalte, als je 't mij vraagt!

2. Hij lijkt hier wat pastel-achtig, maar trust me, dit roze exemplaar van Ray Ban is superopvallend. En ik ben er he-le-maal wild van! Voor € 189,62 online verkrijgbaar bij Asos.

3. Voor wie gewoon opvallen nog niet genoeg was, komt deze zonnebril als geroepen, want met strepen in maar liefst 2 kleuren is -ie nog specialer dan speciaal! Je shopt hem voor € 351,- bij Net-a-Porter.

4. A touch of gold, het maakt elke grauwe dag een beetje mooier. Dit exemplaar van Linda Farrow geeft je outfit een instant luxueuze touch, maar er hangt dan ook een serieus designerprijskaartje aan van € 760,-. Verkrijgbaar bij Net-a-Porter.

5. Een cool blauw vintage-looking exemplaar en dat voor slechts € 16,86? Daar kan je niet voor sukkelen ... Je scoort deze makkelijk online bij Asos.

6. Je kan er niet omheen, maar een beetje designer maakt je outfit meteen af. Deze hyperstoere Illesteva klassieker 'Leonard' shop je voor € 175,- bij Net-a-Porter. Love it!

Topfoto © SincerelyJules.

page loaded