Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rewind lanceert 1ste sweatercollectie

Door Michael op 27.03.2014

Multimerkenboetiek Rewind komt op de proppen met een 1ste sweatercollectie en dit in beperkte oplage, dus ‘t is voor de rappe ladies!

De avantgardistische boetiek heeft een voorliefde voor minimalistische Scandinavische mode en zet de stap naar een eigen collectie met comfy sweaters, ontworpen door Rewind Women store manager Candice Reijers en bevriende designer Bram Coudijzer.

De collectie telt 6 androgyne truien met sprekende prints, van een zwoele ananas tot desolate bergtoppen die je meevoeren naar een endless summer.

Het idee groeide uit de vraag van alsmaar meer klanten die een eigen collectie opperden, én uit het besef dat het modelandschap sterke prints mist!

Candice koos voor een 1ste collectie oversized sweaters omdat dit unisex kledingstuk als geen andere haar androgyne stijl weerspiegelt. Naast een onbezonnen zomergevoel, liet Candice zich ook inspireren door texturen.

Deze ready-to-wear sweatercollectie in distinctief kleurenpalet is te verkrijgen in de Rewind Women store in de Sint-Pietersnieuwstraat 44 in Gent. Go check it out!!!

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded