Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Een zwart-gouden zomer!

Door Michael op 26.03.2014

Diesel is een echte koning in de advertisement world als het aankomt op originele reclamecampagnes. Voor de digitale Lente-Zomer campagne Diesel Black Gold schittert Nederlands Topmodel Irene Hiemstra in de spotlights.

Haar scherpe poses, zachte Nederlandse looks en toch edgy uiterlijk zorgen voor een if-looks-could-kill effect. De collectie zelf straalt de contemporary en irreverent mood uit van Diesel en wordt vastgelegd op campagnefoto's in 5 looks.

Hiemstra is zo’n powergirl vol energie en lef, maar straalt ook fragiliteit uit. De ready-to-wear collectie bestaat uit ritsen, hardware accenten en metals. Ze verwelkomt de industriële elementen in een luxe-outfit met elementen in leder, maar ook silk crêpe de chine, zijde georgette, katoen poplin en voile. De fragiele stofjes staan in een sublieme combi met de hardere leder en denim accenten. Het is soort blend van sweet girl met ruwe power, belichaamd door het ideale model.

Zwart, wit, goud en metaal: de Black Gold collectie is ijzersterk. En met een vleugje zachtheid en elegance erbij is het ready-to-wear! LOVE IT!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded