Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

When the rain begins to fall

Door Koen op 25.03.2014

De Belgische zomer is altijd een mysterie. Wordt het dit jaar een hittegolf of eerder een regenseizoen. We prefer the 1st option! Op fashion vlak moet je altijd op alles voorbereid zijn. Done with de traditionele K-way, het is tijd voor een gemoderniseerde versie. Op zoek naar een handgemaakte, discrete en klassieke regenjas? Spring dan zeker eens binnen in de pop-up shop van Stutterheim Labo in Antwerpen. 

1st just a little bit of history over het merk. De Zweedse Alexander Stutterheim herontdekte enkele jaren geleden de regenjas van zijn opa die hij gebruikte om te gaan vissen. Het werd Alexander zijn favo item en hij besloot om een hommage te brengen aan deze über coole en praktische jas. Na een paar kleine aanpassingen en verbeteringen ontstond er de nieuwe regenjas collectie Stutterheim Raincoats

Meet de Arholma raincoat. Deze witte regenjas is een state of the art versie van de traditionele Zweedse fishermen raincoat. Say no to mass production, deze jas is handgenaaid en 100% winter en waterproof. Leuk weetje is dat elk model een uniek nummer heeft en is gehandtekend door de naaister. De Stockholm is het ruwere broertje van de Arholma. Niet echt fan van het regenjas model? No problem, let me introduce to you: Arvid & Lydia. De Arvid is een jas voor mannen die je zowel op een regen- als een zomerdag kan dragen. Terwijl Lydia een simplistische klassieke regencape is voor de urban women. Ze hebben niet enkel regenjassen, maar ook accessoires such as sokken, paraplu's, hoeden, ... I must admit het is wat prijzig. Maar geef nu toe, wie heeft er nu geen goede regenjas in zijn kast nodig? 

Hoog nood aan een goede fashionable regenjas? Well, we got some good news for you! Nog tot dinsdag 29 april 2014 is er de Stutterheim Labo pop-up shop in de Kronenburgstraat 90 in Antwerpen.

Meer kleuren en modellen kan je vinden op de Stutterheim website.

Met medewerking van Céline Radelet.

page loaded