Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ready to Wear Chanel!

Door Tiany op 25.03.2014

We kennen Chanel allemaal van de very girly Parisienne pakjes, de 2.55 lambskin bag en de haute couture! Maar, ze hebben natuurlijk ook een ready-to-wear collection, een soort moderne prinsessenlijn.

Voor de SS2014 editie verleidt het merk ons alvast met très belles jurkjes, pakjes en sjaaltjes. De collectie bevat weer prachtige silhouetten in stofjes als classic tweed en kant. Maar ook een overvloed aan knitwear, rijkelijke details en zorgvuldige embroideries.

 

Je kan kiezen tussen oversized of aansluitende tailles en juwelen met extra grote parelscamellia bloempjes en strikjes. Het klassieke pastel en zwart-wit kleurenpalet blijft obviously in de collectie, maar ook fluoriserende stukjes of wijnrode accenten verschijnen hier en daar!

Merci beaucoup Chanel! Onze amour voor het Franse modehuis will never go away!

Foto's © Pinterest.com.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded