Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Opening The Jane with G-star RAW Utility

Door Koen op 25.03.2014

Bij de naam Sergio Herman denken we meer aan food dan aan fashion. Tijdens de officiële opening vandaag van zijn restaurant The Jane lanceert de chefkok de nieuwe G-star RAW Utility Cuisine collectie. Deze collectie bestaat uit 6 ontwerpen voor het hele restaurantteam. Van kok tot gastvrouw en sommelier. All in the same style and color.

De RAW Utility collectie is ontworpen door G-Star en de laatste details zijn door Sergio verzorgd. Na een proefsessie voegde hij extra functionaliteit toe aan de ontwerpen, waaronder speciale zakken voor keukengerei. 

Voor de basis van de collectie gebruikte G-Star een coole denim. De Type C-denim wordt gecombineerd met een jasje, overhemd en stropdas. Hierover wordt een moderne short gedragen. Het belangrijkste aan de collectie is dat de stoffen duurzaam en vuurvast zijn. Practical and good looking!

Are you looking for some nice clothing for your staff? De RAW Utility Cuisine collectie is online verkrijgbaar bij G-star.

"Ik kan niet wachten om te zien hoe alles samenkomt en we iedereen het totaalplaatje kunnen laten zien: van het interieur tot het eten en natuurlijk de RAW Utility collectie." - zegt Sergio Herman -

Het nieuwe restaurant The Jane in Antwerpen gaat vandaag officiëel open. The Jane is een iniatief van 3 sterren chef Sergio Herman en zijn rechterhand Nick Bril. Designer Piet Boon verzorgde de mooie inrichting van het pand. Place to be for the food lovers.

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded