Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

More clean chic, more denim, more Drykorn

Door Bieke op 24.03.2014

Drykorn stelt haar SS2014 collectie voor. More clean chic, more denim, more Drykorn. Heb je nog nooit gehoord van dit coole merk? Geen probleem, we stellen je het met plezier voor.

Drykorn is een Duits merk dat begon met het produceren van een Highfashion mannenbroek aan een betaalbare prijs. De superbroek van Drykorn was enorm populair aangezien deze niet eerder te vinden was op de Duitse markt. Na dit succes kon een uitgebreide collectie natuurlijk niet lang achterblijven. Zo evolueerden ze al snel van een populair broekenmerk naar een sterk kledingmerk. Drykorn omschrijft zichzelf als metropolitan, reachable and progressive

De nieuwe collectie van Drykorn mag er meer dan zijn. De kleren stralen grunge en punk uit. Totally rock 'n' roll

De silhouetten zijn gebasseerd op de 80's en 90's. Ritsen, delicate studded elementen, oversized stuks en materialen als linnen, leder en jersey geven deze collectie een unieke touch. Deze collectie is duidelijk anders dan anders. 

De skinny pants worden gezien als de foundation & de biker jacket als de basis van de collectie. De meest populaire lederen jas uit het Drykorn assortiment, 'the perfecto idea', wordt vertaald naar andere jassen en vesten in de SS2014 collectie. 

Ben je niet echt een Rock 'n' Roll chick? Drykorn heeft ook items voor wie van soft & girly houdt. Wat dacht je van zijden tops en kleedjes in zwart-witte of poederkleurige prints? How sweet is that

Nu je finally kennis hebt gemaakt met dit übercoole merk, is het tijd om je 1ste stuk(s) in huis te halen. Kijk zeker eens op de site van Drykorn om de hele collectie te ontdekken. Spitze! 

Drykorn is ook te verkrijgen in volgende winkels in België
Clinic - Antwerpen
Frau - Lochristi
Wellens - Herentals
Luisa Fashion - Roeselare
Simply Blue - Schilde
Eline - Schoten
Duck - Luik

page loaded