Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sonia Rykiel speelt met codes

Door Michael op 23.03.2014

Sonia Rykiel schakelde voor haar nieuwe campagne het duo M/M in, ofwel one of the better Art Directors uit Parijs! Het resultaat was een radical cut in de codes van het cliché vrouwelijkheid. Karen Elson kreeg blushing pink geblondeerde haren. Ze wordt door de Britse Craig McDean gefotografeerd op een achtergrond met graphic designs en primary colors

Geen typische girly background met geglazuurde cakes of bling bling, maar een ware show van alternatieve illustraties, dankzij het M/M duo.

Het model ademt precies die Sonia Rykiel vibe uit, die op zoek gaat naar atypische schoonheid met een strong personality, zonder de typische glossy beauty. In deze campagne staat het greedy and glitzy model in the spotlights!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded