Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo x blogging Birds of Paradise report

Door Koen op 22.03.2014

Donderdagavond was het tijd voor de bloggers om kennis te maken met de mode en haute couture wereld van veren en pluimen. Ze kregen een exclusieve rondleiding in de tentoonstelling en het atelier. Het MoMu in Antwerpen werd omgetoverd tot een blogger paradise: great fashion, good food en een Belmodo photobooth

Tijdens de rondleiding kregen de bloggers beautiful creations te zien van onder andere Chanel, Dries van Noten, and many more. Het volledige expo verslag kan je hier lezen.

Speciaal voor de gelegenheid werden er 5 hoeden gemaakt door de Belgische hoedenontwerper Elvis Pompilio. 2 fabulous hats mochten gebruikt worden voor de Belmodo photobooth. Strike a pose my dear! Alle foto’s kan je vinden op de Belmodo Facebookpagina.

Met medewerking van Céline Radelet.

page loaded