Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Trend alert: bindi’s & diamonds

Door Loes op 21.03.2014

Hooray, nieuwe trend gespot in hipsterland! Het land waar alles mag en kan, het liefst zo zot mogelijk. Wat dragen alle vrouwelijke hipkippen momenteel? Bindi’s, diamanten en rhinestones! Meestal tijdens zweverige nachtjes dansen maar de echte dare devils dragen ze ook gewoon tijdens hun bezoek aan de Delhaize.© Instagram Linda Halberg, akitching, limecrimemakeup en cuteordead.

Bindi whut? Dit zijn de stickertjes die we kennen van de voorhoofden van Indische vrouwen. Meestal een rode stip, soms prachtige, kleine juweeltjes. En vooral in die laatste categorie zijn we extra geïnteresseerd.


© Pinterest.


© Instagram Ellie Goulding.

You can never wear too much jewelry, right? Dus we voegen er vrolijk nog eentje toe op ons voorhoofd, très boho chique.


© Pinterest.

Maar het kan ook nog een stapje verder. Wat dacht je van bindi’s voor je wenkbrauwen ? Dit zijn bindi’s die je hele brows decoreren. Of creëer zelf een kunstwerkje op je voorhoofd met kristallen. Boho princess meets mermaid, alles mag!


© Pinterest.

Kies jij voor subtiele, duistere steentjes zo zwart als de nacht of voor felroze, gigantische diamanten van een unicorn prinses? It’s up to you! Hoog tijd voor wat experimenteerfun. Enjoy ladies!  

Topfoto © Pinterest.

page loaded