Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Een tas voor je handtas

Door Bieke op 21.03.2014

Omg, FINALLY! De droomoplossing is op de markt, all thanks to de ibou pocket, ontworpen in Parijs met een limited edition van Striiiipes

What am I talking about? De ibou pocket is een klein pouch zakje dat zeer subtiel rond het handvat van je tas hangt, zodat je daar daily essentials in kan verstoppen. Want ja, we all know it, die very big en beautiful bags zijn ideaal om heel je inboedel in mee te sleuren. Van iPads mini's tot kleine boekjes, handcrèmes en snacks; bij het vullen van je handtas denk je over alles: "can't live without it!". 

Maar oh God, wat een panic attack als je aan de kassa je portefeuille zoekt tussen dat labyrinth lipglossjes, visitekaartjes, gadgets en snoepjes.

Solange Lhermitte, een Paris based designer, zorgde voor de launch van deze must-have for girls with big bags! En trouwens, je hebt vast 1 of meer totebags in je collectie liggen. Maar, heb je wel een hiding place voor je smartphone en bankkaart? Met deze mini pouch berg je safe je precious spulletjes op! 

Ze zijn verkrijgbaar in matte kleurtjes met keuze uit limoengroen, petrol blauw, diep oranje, rood, bruin en klassiek zwart. Ze zijn super light, dus ideaal voor je handtas die waarschijnlijk al vol zit met goodies!

Where to buy? Voor de launch van het tasje rekent Solange Lhermitte op JOUW steun! Via Kickstarter werkt ze via een crowdfunding systeem. Which means ... dat hoe meer mensen subscriben voor de aankoop van de tasjes, hoe meer budget ze krijgt van Kickstarter! Read all about it op de website

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded