Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

We Are Connected

Door Koen op 20.03.2014

At 1st sight, lijkt Diesel altijd basic en trouw te blijven aan zijn roots. Maar, al jàren lang blijven ze de wereld verbazen met hun campagnebeelden. Onder leiding van creative brain en art director Nicola Formichetti stoomde Diesel een campagne klaar die voortbouwt op hun DIESELREBOOT campagne van FW2013. 

Diesel loves alternative, dat is zeker. Ze gingen op zoek naar de creatieve microcultuur in gangs, tribes en families. De slogan is “we are connected” en daarmee willen ze artiesten, studenten, modellen en muzikanten met elkaar verbinden. Want, we hebben hetzelfde ideaal: being accepted, changing perspectives en gewoon zijn wie je bent. Als je het zo bekijkt zijn Japanse streetstyle kids niet zo verschillend van stoere biker boys en girls: all different, maar toch zichzelf. 

Dat is ook wat Diesel beaamt: be yourself, but be different! Dat is waar WE ARE CONNECTED voor staat.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded