Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Must-have: We Are Frends hoofdtelefoons

Door Lien op 20.03.2014

Een lange treinrit in je uppie wordt er minder enerverend door, sporten gaat een stuk gemakkelijker op de dreunende tonen van Britney's Work B*tch en eender welke outfit krijgt er een instant cool-boost mee ... Ra ra ra, waarover heb ik het dit keer in godsnaam?

Jep, je hebt dat supergoed geraden (en de titel kinda gave it away, maar ik doe wel even alsof ik van niets weet): I'm talking headphones, en dan wel die van megastylish hoofdtelefoonmerk We Are Frends.Foto's © The Blonde Salad, Kenzas.se & We Are Frends.

Je herkent de hoofdtelefoons aan de combinatie tussen wit of zwart leer, en de supercoole metallic oorstukdingen (heeft dat eigenlijk wel een naam?!). Ze zijn verkrijgbaar met gouden, rosé-gouden, oil-slick en zilveren details.

Sinds kort kan je ook extra opzetstukjes kopen die je over het metallic deel kan klikken en waarmee je je hoofdtelefoon nog meer fashionable maakt! Stingray print, marmer, fancy geometrische stijl, enfin, je voelt het: keuze te over.


Elke hoofdtelefoon is trouwens verkrijgbaar in 2 maten: de grotere Taylor en de kleine Layla. Persoonlijk blijf ik meer fan van het statement-gehalte van het grootste exemplaar, maar ook de in-ear headphones zijn echt de moeite!

Voor ieder wat wils dus, en jouw eigen exemplaar shop je hier. Voor mij dan zo'n rosé-gouden Taylor wel he, niet vergeten ...

Love ya!

page loaded