Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De zomer in met Xandres

Door Angelique op 20.03.2014

Het Belgische modelabel Xandres pakt deze zomer uit met een verrassend frisse collectie en wij zijn alvast fan!

Moderniteit is de rode draad binnen de nieuwe zomercollectie. Key items bevatten futuristische materialen die hand in hand gaan met minimalistische contouren.

Klassieke items - als de trench coat - krijgen een sportieve, edgy touch en kleuren als citroengeel geven ons een instant zomergevoel en doen de collectie poppen met kleur! 

Basic black & whites blijven de trend domineren en dit in bloemenprints, geperforeerde stoffen en ofcourse het witte hemd! Accessory-wise verwent Xandres ons met o.a. prachtige zijden sjaals, bedrukt met geometrische en abstracte prints. Altijd leuk je outfit de finishing touch te geven met een schoon foularrekeladies.

Na de opmerkelijke comeback van de zijden Xandres sjaal vorige zomer, wordt het iconisch item van het Belgische modelabel dit seizoen het symbool in de strijd tegen borstkanker. De sjaals, uitgebracht in hoogwaardige kwaliteit en afwerking, bestaan uit exclusieve dessins en maken een duidelijk statement!  Voor elke verkochte sjaal schenkt Xandres € 2,- aan het Pink Ribbon Fonds, respect!

In 2003 lanceerde Xandres de “xline” voor vrouwen met een maatje meer en ook dit seizoen worden vrouwen verwend met leuke prints en frisse kleuren in combinatie met Xandres klassiekers.


Voor wie up-to-date wil blijven van alle Xandres nieuwigheden, check zeker ook eens de Facebookpagina en LIKEN maar!!! 

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded