Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Maak je klaar voor de zomer

Door Tiany op 18.03.2014

Chantelle lanceert haar 1ste badmodelijn in België. Finally, badmode die zorgt voor de perfect bikini body, met of zonder rondingen Ze inspireerden zich op the antiques: het Oude Griekenland. Natuurlijk, het rijk met Godinnen als Venus en Afrodité, de muzen en klassieke elegantie.

In de collectie Vestale krijgt je lichaam een sensual look, die bovendien comfortabel zit. Met hun ideale lijnen, vormen en details krijg je de perfecte decolleté. En plus, wordt de elegantie en vrouwelijkheid van je lichaam nog meer in de sunlight gezet!

De architectuur van de Griekse zuilen zit dan weer verwerkt in de kleurrijke geometric shapes. Je waant je al snel op een yacht aan de Côte d'Azur met zo'n colorful design bikini. In de serie Flora zijn de details en een grote bloem als accesoire de eye-catchers.

En wie de waternimf wil uithangen, vindt in de serie Naïade een extra seducing collectie. En the best part? Ze verkopen cupmaat A t.e.m. F, zodat élke vrouw zich fabulous kan voelen.

Te koop bij o.a. Marie Lingerie in Antwerpen, voor andere verkooppunten check de website van Chantelle.

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded