Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lykke Li voor &Other Stories

Door Koen op 18.03.2014

Exciting times want &Other Stories lanceert in 2014 een nieuwe capsulecollectie in samenwerking met de Zweedse singer/songwriter Lykke Li!

De collectie bestaat hoofdzakelijk uit zwarte stukken met witte kleurelementen: ready-to-wear, schoenen, tassen, juwelen en accessoires, elk met die typische Lykke Li touch!

De samenwerking kwam tot stand tijdens de voorbereidingen van haar tournee en live performances. Toen ze het met haar vrienden, toevallig ontwerpers bij &Other Stories, over de garderobekeuze had, kwam het idee van een mogelijke collab opnieuw bovendrijven.

Het resultaat is een collectie waarmee je gemakkelijk een volledige wardrobe kan samenstellen! No doubt we will!

"Ik ben een nomade en reis al heel mijn leven lang. Mijn stijlkeuze is dus tot stand gekomen uit pure noodzaak. Ik dien ‘light’ te reizen maar wens tegelijkertijd zelf het heft in handen te kunnen nemen, er is geen plaats voor franjes of kleuren. Kwaliteit gaat boven alles! Ik heb altijd al gedroomd van die perfecte lederen tas gevuld met het strikt noodzakelijke om, zoals een echte nomade, de wereld op me af te laten komen. Stories gaf me deze kans. De collectie is mijn versie van die levensreddende tas!" - aldus Lykke Li -

De stukken kunnen gemakkelijk worden gepimpt of casual gedragen worden in functie van hoe je je voelt.

De collabs bij &Other Stories vullen de bestaande collecties aan met hun unieke, uitgesproken stijl en expertise. De samenwerking, met een mix van zowel nieuw als gevestigd talent, draagt bij aan de diversiteit van Stories en vormt een verrassingselement voor de klanten.

De Lykke Li capsulecollectie zal vanaf herfst 2014 in de winkels en online te verkrijgen zijn. 

Wie alvast in Lykke Li sferen wil geraken, zondag 27 april 2014 komt de Zweedse schone naar de AB in Brussel voor een showcase van haar 3de album "I never learn".  Laat het aftellen beginnen, ladiessss

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded