Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Une soirée d’été met Comptoir des Cotonniers

Door Bieke op 17.03.2014

Aan alle ladies die een beetje last hebben van winter bluesare you ready for a little smooth summer escape? Droom samen met ons weg naar een schemerende, maar vooral zwoele, zomeravond in Parijs, Biarritz of Deauville … Aaaaah finalement!

Laat je innerlijke Parisienne opborrelen en geniet van een beetje pleasure for the eye, want voor de SS2014 collectie doet Comptoir des Cotonniers nog eens beroep op zijn typische je ne sais quoi trademark. 

De hele collectie is inspired by het veranderende kleurenpalet van een zonsondergangDivine! Ze combineren warme zomerse kleuren als ecru, taupe, koraal - en zandkleurige tinten met sterke etnische - en pantermotieven.

Het zijn vooral de tijdloze basics die een zekere parijse nonchalance uitstralen en immediateley voor een coup de foudre total bij ons zorgen. De soepele blouses, gecentreerde jasjes, slim trousers en zandkleurige enkelbotjes vervolledigen de comfy city look 

Maar de collectie ademt ook een zekere esprit de voyage uit door zijn diepheldere kleuren, lichtblauwe bleached jeans, borduurwerk, pareldetails en het strohoedje als accessoire. Laat het warme zomerbriesje van de Côte d'Azur maar al komen!

Met medewerking van Inga Lenaerts.

page loaded