Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

To the Beach with Essentiel

Door Tiany op 17.03.2014

Essentiel lanceert een beach pop-up store in Antwerpen. Deze juicy summer store zal naast het grote zusje Essentiel Women te vinden zijn in de Schuttershofstraat. Gedurende 60 dagen kan je in deze paradise birds boutique terecht voor een zoete zomeroutfit waarmee je de temperaturen perfect kan overmeesteren!

Het pand wordt binnenin van vloer tot plafond opgetrokken in platen van gerecupereerd hout OMP, waardoor je écht een on-the-beach feeling krijgt! It's getting hot in here already

Je vindt hier niet zomaar klassieke bikini’s en badpakken, maar rijkelijk en overvloedig gedecoreerde kaftans, shorts, tops en tassen in alle kleuren van het tropisch regenwoud. 

Hmm, een sterke hawaii vibe met een vleugje Thailand en Bali komt zeker door de store waaien. Veel items in het limoengroen, met pailletten, warm oranje, streepjes en parels hangen in de rekken. Ook ethnische prints en kleedjes die je doen denken aan magische volksstammen rondom woestijnen en jungles in Afrika verschijnen in de collectie. We love it!

Je draagt wereldculturen rondom je zomersilhouet op een very stylish manier! De kaftans zijn bovendien super sunproof en beschermen je tanned skin van overtollige zonnestraaltjes! 

What's your favourite summer look? Indiaanse prinses, ethnic beauty, gypsy of bohemian style? Het kan allemaal bij de Essentiel deluxe beachwear collectie, maar dan wel op een super classy way! Pop by the pop-up store this summer to get the ultimate tropical look!

Dus rep je naar de Essentiel Summer Pop-Up Store en ga voor full on beach madness!

De collectie is trouwens ook verkrijgbaar in de Essentiel stores in Antwerpen Lombardenvest, Knokke, Brussel Avenue Louise, Gent, Hasselt, Nieuwpoort, Parijs Rue Marché Saint Honoré, Printemps, Harvey Nichols en natuurlijk online!

Met medewerking van Angela Donskaia.

page loaded