Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

R.I.P. L’Wren Scott

Door Michael op 17.03.2014

L’Wren Scott, fashion designer en model werd vandaag dood aangetroffen in haar luxe loft in Manhattan op 47-jarige leeftijd. De begeerde designer én vriendin van Rolling Stone icoon Mick Jagger werd hangend aan een sjaal in haar appartement teruggevonden. De officiële doodsoorzaak moet echter nog bevestigd worden. 

De rocker is momenteel op tour in Australië en zou ‘completely shocked and devastated’ zijn.

Scott viel vooral op door haar designs voor vrouwen die - net zoals zij - groot van gestalte zijn. Ze was styliste van tal van actrices als Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie, maar ook Oprah en Michelle Obama waren vaste klanten.

Ongetwijfeld tragisch nieuws in modeland ... Ons hart gaat alvast uit naar Scott's familie en vrienden! 

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded