Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fall in love with Bonnet à Pompon

Door Tiany op 17.03.2014

Super momma’s, this one’s for you! Maak kennis met hét kindermerk van het moment: Bonnet à Pompon. Get ready to fall in love.  

Bonnet à Pompon maakt jouw cuties even cuter. Oh no, dit is niet mogelijk, zeg je? Wacht maar tot je de prachtige collectie van Bonnet à Pompon ziet, om op te eten. 

De naam doet het niet vermoeden, maaar Bonnet à Pompon is een Spaans merk dat opgericht werd in 2009. In Spanje zijn ze al jaren een vaste waarde, maar nu mogen wij het merk eindelijk leren kennen

Bij Bonnet à Pompon kan je stuks vinden voor je stoere boys en je mooie girls tot en met 12 jaar. Je vindt er ook een collectie voor de kleinste exemplaren: de newborns en de baby's

De collectie is very sophisticated, maar heeft een speelse twist. Net als je kleine bengel. Je vindt er alles van jumpsuits met prints en schattige kleedjes tot toffe hemdjes en fashionable broeken. Je zal jaloers zijn op je kids en een pruillipje trekken omdat de collectie niet in jouw maat te verkrijgen is. 

Every girl adores shoes, especially the little ones. Om haar schoenencollectie nog een tikkeltje specialer te maken, ging Bonnet à Pompon een samenwerking aan met Pretty Balerina. De balerina's komen in verschillende girly prints en kleuren, zijn afgewerkt met leuke details en most importantly zitten heel comfortabel voor die kleine voetjes. 

Miss Tiany already loooooves Bonnet à Pompon & kan alvast niet meer wachten om dress-up te spelen met haar überschattige mini-me’s en de nieuwste collectie

Gimme, gimme, gimme. Je kan de collectie van Bonnet à Pompon nu al op hun website bestellen, en binnenkort is het merk ook gewoon in België te verkrijgen! Neem dus zeker eens een kijkje op hun website en Facebookpagina om als 1ste dit fantastische merk te ontdekken. Bienvenida Bonnet à Pompon! 

page loaded