Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Een hemel van accessoires

Door Bieke op 17.03.2014

Hey Belmodo angels, het Italiaanse merk Liu Jo presenteert haar uitgebreide SS2014 collectie accessoires & shoenen. Welcome to accessory heaven. 


Felgekleurde accessoires en sunny dagen zijn de perfecte match. Liu Jo brengt handtassen uit in kleuren als blauw, koraal en appelgroen. Deze kunnen gecombineerd worden met een felle zomerjurk of geven je neutrale kleren wat extra schwung

Black is always a winner en komt ieder seizoen terug. Liu Jo maakt haar zwarte accessoires summer ready door er veel details aan toe te voegen, zoals grafische bloemetjes. Stoer maar toch lief, just like us


Indian meets cowboy. Liu Jo brengt handtassen en schoenen uit in bruintinten, die je gemakkelijk bij je outfits kan matchen. Korte bruine botjes met gesp, elegante camel sleehakken en een camel handtas met ruches zijn dé accessoires voor wie nonchalant door het leven gaat. 

Sneakerfans kunnen hun collectie verder uitbreiden met de nieuwe collectie van Liu Jo. Van zilverkleurige en felle petrolblauwe lage modellen tot hoge golden tigers, they've got it all

Dus women, je weet wat je te doen staat, check de website van Liu Jo en laat je gaan in accessory heaven.

Met medewerking van Catherine Heijens. 

page loaded