Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kristen Stewart nieuwe gezicht van Nike?

Door Kim op 14.03.2014

Het is geen geheim dat Kristen Stewart van sneakers houdt (lees er meer over in het Belmodo artikel K-Stew & The Sneaker), zo verruilt ze steeds haar oncomfortabele heels voor een paar platte schoenen op de rode loper - iets waar ze veel commentaar op krijgt in Hollywood. Kristen blijft echter ongestoord haar zin doen, wat wij alleen maar kunnen bewonderen - of je nu fan bent van zo'n look of niet.

Haar sneakerkeuzes zijn alleszins in het oog gesprongen bij sportgigant Nike. De geruchten doen de ronde dat Kristen wel eens de nieuwe ambassadrice zou kunnen worden van het bekende sneakermerk. Gezien Nike zich niet enkel meer focust op de sportwereld, maar tegenwoordig ook sterk aanwezig is in the fashion scene, is het niet onlogisch om niet enkel meer voor athleten te kiezen als gezicht van het merk.


Foto's via Grazia.

page loaded