Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy birthday Sloggi

Door Bieke op 14.03.2014

When you hear about Sloggi you think of its history. Jarenlang is het lingeriemerk al trouw aan zijn klanten en probeert het steeds zijn collectie aan te passen aan de customer needs. Belmodo wenst ze alvast a very happy birthday! Ter gelegenheid van hun 35 years of excellence geven we jullie een speed cursus over het verhaal van Sloggi.

In 1979 introduceerde Sloggi als 1ste de comfortabele onderbroeken gemaakt uit katoen. De Sloggi Basic was born! Achteraf werd het iets sportievere model de Sloggi 100 gelanceerd en de Sloggi Basic men voor de strong tough guys.

Vanaf de 90's wordt de luxueuze versie Sloggi Chic op de markt gebracht. Ze krijgen ook een certificaat voor hun eco minded collecties waarbij ze het gebruik van giftige stoffen vermijden.

In 2000 doorbreekt Sloggi de traditionele modellen van underwear. Ondergoed is voortaan niet enkel comfortabel maar ook sexy. Met hun reclamecampagnes moedigt Sloggi de mensen aan om hun hot hips te tonen. I wear Sloggi and I am proud of it! 

Sloggi anno 2014 in 1 woord: wow! Het focust voornamelijk op onzichtbaar ondergoed dat er geweldig uitziet en aanvoelt. Het wow feel setje bestaat uit een push-up bra en string.  De zwarte feel sleek onderbroek corrigeert alle kleine imperfecties. Nood aan onzichtbaar ondergoed voor onder een kleedje? Dan is de invisible supreme de perfecte oplossing! Voor de mensen die graag hebben dat hun ondergoed licht aanvoelt is er de light ultra soft collectie. 

Met medewerking van Céline Radelet.

page loaded