Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Style Advisory

Door Koen op 13.03.2014

Het mannenlabel JACK&JONES slaat deze zomer de handen in elkaar met 3 top Europese fashion editors: Teo van den Broeke - associate editor bij Esquire UK, Fabian Hart - voormalig editor bij GQ Duitsland en Frederik Andersen - fashion director bij het Deense mannenmagazine Euroman.

De samenwerking resulteerde al in een aantal video’s die de focus leggen op het oog voor detail en de kunst om de juiste look te creëren, waarbij elke editor een gelegenheid - the formal dinner party, the date en the job interview - uitkoos . Het is de bedoeling het geheim van de juiste outfit te ontrafelen en mee te delen aan alle JACK&JONES lovers.

Met hun eigen signature style en modedefinitie creëerde elk van de Style Advisory leden een passende outfit geïnspireerd op de PREMIUM by JACK&JONES collectie.

Naast de campagne, lanceert JACK&JONES ook een grootschalige wedstrijd met als jury het Style Advisory panel. De 4 lucky winners kunnen een trip winnen naar 1 van de vele shop walhalla's ter wereld en plus wordt er een shoppingbudget van maar liefst € 700 ,- weggegeven! Whoop whooooop!!

Het enige wat jullie gents hoeven te doen is jullie zelf een perfecte JACK&JONES styling aanmeten in - uiteraard - de PREMIUM by JACK&JONES collectie en dé foto daarna uploaden via Instagram #styleadvisory. Wie niet waagt, wie niet wint!

Waaaaant misschien ga jij wel naar huis met die fabulous shoppingtrip en some spending money! Gooooooood luck!

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded