Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pop-up shop-in-shop

Door Michael op 13.03.2014

Op aanvraag van velen toverde Diamanti Per Tutti onlangs hun pop-up shop om in een concept shop in de Antwerpse Drukkerijstraat and we are happy, happy haaaappy!

Maar we zeggen nog niet te snel adiéu tegen het pop-up concept, want nog t.e.m. zaterdag 29 maart vinden we er de pop-up shop By Ti Mo, yes that’s right, een pop-up shop-in-shop!

De samenwerking tussen het Belgische juwelenlabel en het Noorse kledingmerk is een perfect match als je het mij vraagt.

De mierzoete zomercollectie van By Ti Mo combineert bohemian chic en Scandinavisch minimalisme en blend perfect in met de tijdloze elegantie van de Diamanti Per Tutti juwelen! Afwerking en oog voor detail is key, wat resulteert in de meest zachte stoffen en kanten lijnwerk.

Beide collecties colliden op een natuurlijke manier en liften elkaar naar een hoger niveau. 

De juwelen worden op allerhande manieren in contrast gebracht met hun romantische idee, wat het geheel nog meer gedurfd en innoverend maakt.

Wat ik ab-so-luut met jullie wil delen is de inrichting van de shop, believe me when I say eye-catcher. Witte accenten maken de ruimte licht en transparant. Dit in combinatie met het Scandinavische vintage design wat prominent aanwezig is in de shop.

Magnifique is ook de verlichting met gloeilampen in de vorm van diamanten, als subtiele link naar ofcourse Diamanti Per Tutti.

So ladies and gents, maak zeker een stop in de Diamanti Per Tutti shop/pop-up shop By Ti Mo en get carried away by all the magic.

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded