Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The spirit of travel

Door Michael op 12.03.2014

Het bekende modehuis Louis Vuitton lanceert zijn nieuwe reclamecampagne “The Spirit of Travel” en reist met ons naar het magische Zuid-Afrika. De filosofie van het reizen is de hoofdgedachte in de campagne.

De charme van het onbekende, de zin voor ontdekking, de rijkdom van nieuwe ontmoetingen, … Al deze emoties worden vertaald in een fascinerende reeks beelden gemaakt door Peter Lindbergh en Carine Roitfield, die de styling verzorgde.

Topmodellen Karen Elson en Edie Campbell zijn het gezicht van de campagne en dit in het prachtige kader van Zuid-Afrika's wildlife.

De iconische Monogram, in 1896 ontworpen door Georges-Louis Vuitton, is dé perfecte reisgenoot tijdens nieuwe avonturen. Flexibel, licht, waterdicht, robuust en een bellichaming van tijdloze elegantie.

Tijdens Vuittons laatste expeditie worden de 2 onverschrokken travellers vergezeld door 3 van Louis Vuittons iconische tassen: de Speedy, de Keepall en de Neverfull. Opvallend zijn de 2 nieuwe designs uit de Monogramreeks die het plezier van een allereerste uitje krijgen.

De gestructureerde, ladylike bag is 1st choice voor topmodel Karen Elson, terwijl de meer casual bag perfect samengaat met de bohemian chic style van miss Edie.

De campagne verschijnt officieel in het april 2014 nummer van magazines wereldwijd, en plus verschijnt er op digitale media en op de Louis Vuitton Pass app een kortfilm omtrent de campagne.

De beelden zorgen alvast voor een stevige portie dagdroommomenten, wat ik ab-so-luuuuut niet erg vind!  

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded