Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pomellato uit zich in film

Door Tiany op 12.03.2014

Have you already met Nudo, Capri en Sabbia? Deze juwelen behoren tot de 3 Pomellato icons. Om deze prachtige iconische ringen in beeld te brengen heeft het merk besloten om beroep te doen op 3 up and coming talenten. Ze kregen volledig carte blanche en mochten hun interpretatie artistiek uiten in een short film. Met deze campagne wil Pomellato aantonen dat zij de creativiteit willen bevorderen en de traditionele vormen van communicatie willen doorbreken.

Laat mij even aan jullie voorstellen: de 3 Pomellato icons door de ogen van de regisseurs.

De Nudo short film staat symbool voor de transformaties die we continu ervaren in het leven. Francesco Carrozzini laat zich inspireren door de iconische ring die hij aanziet als een symbool voor verandering. 

De Capri short film door Pierluigi Ferrandini is geïnspireerd op de materialen die gebruikt zijn om het juweel te creëren. De prachtige turquoise steen reflecteert de kleuren van de lucht en de oceaan en brengt ons naar de prachtige setting van het zuidelijke Italiaans eilandje Capri. 

De Sabbia short film door Alex Tacchi speelt zich af in het heelal waarbij de gouden en zwarte meteorieten symbool staan voor de sprankelende oppervlakte van de Sabbia ring. 

Met medewerking van Céline Radelet.

page loaded