Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Maison Minnie Mouse

Door Tiany op 12.03.2014

Ongetwijfeld kent ie-de-reen überfashionista Minnie Mouse! Like in Micky & Minnie, Disney's old-time favorites!

Weeeeeeel, in april eert Disney de stijlkoningin van Disneyland als 1 van de meest geliefde muzes en mode-iconen met een modo-installatie in de inkomhal van het ModeMuseum Antwerpen onder de al even awesome naam Maison Minnie Mouse!


Ontwerp door KrJst (links) en Damien Ravn (rechts).

5 jonge ontwerpers, afgestudeerd aan Belgische modescholen, kregen de vraag of zij een silhouette voor Mrs. Mouse wilden ontwerpen, met designs om u tegen te zeggen!

De 5 designers slash Disney lovers die hun Minnie Mouse visie tot uiting mochten brengen zijn niemand minder dan Damien Ravn, Doriane Van Overeem, Emmanuelle Lebas, KrJst en Minju Kim! 2 voormalige Belmodo Guest Editors ... Toeval of niet? wink


Ontwerp door Doriane Van Overeem (links) en Emmanuelle Lebas (rechts).

Met Maison Minnie Mouse wil Disney jong modetalent een platform aanbieden zodat zij hun werk kunnen voorstellen aan het grote publiek.

De mode-installatie is tussen woensdag 3 april en zondag 20 april 2014 te bezichtigen in het MoMu Antwerpen. De scenografie van Maison Minnie Mouse werd toevertrouwd aan curator en modeconsultant Didier Vervaeren


Ontwerp door Minju Kim.

Ik weet alvast waar te vertoeven in de paasvakantie ... Waarom naar Disneyland Parijs afzakken als je de Disneysfeer, inclusief high-fashion gehalte, kan opsnuiven in hartje Antwerpen?! 

Met medewerking van Paulien Eerebout.

page loaded